Supersnelle bloedglucosemeter

De eenvoudigste manier om zelf je bloedglucose dagelijks te meten is de  GlucoDock van Medisana. Je bloedsuikergehalte kan via deze nieuwe technologie supersnel gemeten worden via de iPhone, iPad of iPod Touch.

De speciale VitaDock App die bij de methode hoort, is gratis te downloaden via de App Store. Op deze manier kun je in slechts 5 seconden je bloedsuiker meten.Via de applicatie kunnen er meerder gebruikersprofielen worden ingesteld. Je kunt ook je medicijngebruik en glucose grenswaarden instellen.

Via de app kun je een dagboek bijhouden met aantekeningen. Alle gemeten waarden worden duidelijk weergegeven, inclusief een weergave van metingen over een zelf aangegeven tijdvak. De intuïtieve menunavigatie werkt heel erg prettig. Data-uitwisseling is mogelijk via e-mail.